Call center +40 21 9983

Servicii pentru pacienţi

Igiena și curăţenia

Spitalul de Oncologie Monza acordă igienei și curăţeniei o importanţă deosebită: personalul specializat garantează un grad înalt de curăţenie în toate departamentele. Sunt utilizaţi agenţi de curăţare și dezinfectare aleși cu mare atenţie în baza unor studii și a unei experienţe bazate pe numeroase cursuri de formare pe care personalul le susţine periodic. Spitalul de Oncologie Monza garantează dotarea și folosirea din partea personalului a tuturor echipamentelor de protecţie individuală pe care legislaţia în vigoare le impune.

 

Saloanele

Serviciul hotelier oferit pacienţilor este asigurat de rezervele spaţioase și confortabile, dotate cu baie, aer condiţionat, cutii de valori cu cifru, Tv și internet.

 

Parcare privată

Complexul medical deţine o parcare privată supra și sub terană cu peste 170 locuri de parcare situată la etajul -2 și parter.

 

Farmacie internă

La parterul complexului se regăsesc două farmacii interne deschise publicului larg facilitând astfel accesul rapid la tratamentul recomandat în ambulatoarele de specialitate aflate la același etaj.

 

Restaurant

Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri și momentan funcţioneazâ în regim takeaway, urmând să își întâmpine oaspeţii și la interior, dupa ridicarea restricţiilor, impuse de către autorităţi. Conceptul restaurantului a fost gândit împreunaă cu un renumit chef și alături de un nutriţionist dietetician.

 

Sală de conferinţe

Sala de conferinţă are o capacitate de 200 de locuri și se situează la parterul complexului în apropierea spaţiului de relaxare. Aceasta este folosită în principal pentru cursuri ale personalului medical și administrativ și conferinţe dar poate fi folosită și pentru alte tipuri de evenimente.

 

Spaţiu de recreere

Spaţiul de recreere este format dintr-o cafenea, o zonă de expoziţie și relaxare, o capelă multiconfesională și mai multe parcuri în care pacienţii și vizitatorii se pot destinde.